Kalıcı Link: Ne Zaman Danışmanlık Almalıyım?

İş fikrinizi girişime dönüştürürken, mevcut işinizde daha önceden tespit ettiğiniz bir sorunun çözümüne ilişkin ya da geliştirilmesi gereken bir durum tespit ettiğinizde, teşviğe ihtiyaç duyduğunuzda danışmanlık alabileceğiniz gibi en sağlıklı ve önerdiğimiz danışmanlık sistemi firmanın kuruluşundan itibaren sistemli ve stratejik bir yol haritası çıkararak danışmanla birlikte ilerlemektir.

Akredite Kobi Danışmanı ile bir iş birliğine girdiğinizde Mesleki Yeterlilik Kurumu tarafından alanında yeterliliği onaylanmış, devlet destekli bir danışmandan içiniz rahat şekilde hizmet alabilirsiniz.

Akredite Kobi Danışmanlığı hizmetimizle firmanızın çok boyutlu analizini yapıp, güçlü ve zayıf yönlerini ortaya koymakla kalmayıp, sizi sektörel dinamikler hakkında, rakipleriniz ve pazardaki konumunuz, hedef pazarlarınız ve dünya trendleri hakkında da bilgilendiriyoruz. İşletmenizin her alanda güç kazanmasını, stratejisinin belirlenmesi ve hedefli pazarlama ve büyüme serüveninde sizinle birlikte yolculuk ediyoruz.

X